Retur

RETURNERING

Når du handler på www.wawa-cph.dk har du ret til at returnere din ordre uden begrundelse inden for 14 dage efter at du har modtaget din ordre.
I forbindelse med julehandlen forlænger vi returfristen, så du kan returnere køb fra november og december frem til d. 15. januar. 

SÅDAN SENDER DU VARER RETUR

Print vores returformular og læg den i din returpakke

Køb returlabel via LUXKIDS.dk

På vores hjemmeside www.luxkids.dk kan du købe en returlabel til kun 50 kr. Efter købet sender vi dig en e-mail med en returlabel, som du skal du printe og klistre grundigt fast på din returpakke. Derefter kan du aflevere returpakken i din lokale GLS pakkeshop. 

KØB VORES RETURLABEL HER

Køb fragtlabel via GLS eller PostNord 

Alternativt kan du selv kontakte GLS eller PostNord og købe en forsendelse med omdeling til vores adresse. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller til en pakkeshop. Det er desværre heller ikke muligt at benytte DAO, da de leverer udenfor lagerets åbningstid, og din returpakke vil derfor havne i en pakkeshop. 

Send din pakke med omdeling til: 

LUXKIDS ApS, att. WAWA, Løversysselvej 3C, 7100 Vejle. 


    REFUNDERING

    Vi refunderer din betaling senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen retur på vores lager, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne. Vi gennemfører som udgangspunkt en tilbagebetaling til det samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.